Vakantieleegte

De zomervakantie is begonnen voor velen, maar niet voor mij. M’n stage loopt immers gewoon door en dat wist ik toen ik eraan begon. Het is ook niet erg, maar ik ben van de generatie die het gewend is om iedere zomer een paar weken op vakantie te gaan.

Ook heb ik tot nu toe schoolvakanties gehad in de zomer. Sure, ik werkte dan wel een beetje, maar er was ruimte genoeg voor luiheid.

Gelukkig heb ik het toch voor elkaar gekregen om een weekje ertussen uit te gaan. Ik ga met Mickey en haar dochter van elf een weekje wandelen in Oostenrijk. We gaan een berghuttentocht maken en daar heb ik erg veel zin in. De komende maand moet ik wel m’n conditie ietsje opvijzelen….

Vakantieleegte
Ondertussen wordt het wel erg stil in Nederland en dat vind ik schijtirritant. Vier huisgenoten zijn op vakantie, dus het is al erg stil in huis. Veel van m’n orkestgenoten zijn ook weg en de orkesten liggen dan ook stil tot eind augustus. Dat vind ik ook irritant. Het zit zo in mijn systeem om op woensdagavond muziek te maken bij KNA, ik ben vanavond dan ook helemaal in de war.

Het afgelopen halfjaar is het orkest in Arkel een stuk hechter geworden. Dat bleek eens te meer op 5 juni in de Efteling. Er was die dag zo’n goede sfeer, zo veel gezelligheid. Ik kijk dan ook erg uit naar het studieweekend van 10 tot 12 september. We gaan binnenkort de bonte avond organiseren. Ja, ik mis m’n orkesten nu al 🙁

Leuk is wel dat een groot gedeelte van m’n Brabantse familie nog thuis is. We gaan dus zondag met z’n allen de WK-finale kijken. Zo blijf ik dus maar kleine plannetjes maken en moet de zomer ook thuis leuk zijn.

Komkommertijd
Helaas kan ik niets doen tegen de komkommertijd. Soms is er zo weinig (leuk) nieuws en daar worden we op de redactie weleens gefrustreerd van. We struinen het internet af, maar overal kom je dezelfde berichten tegen. Vaak ook oude berichten. Leuk nieuws is dus altijd welkom; mail me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *