Rebeltronics HARD

Fri 21 May – Rebeltronics

Bong-Ra: Jammer dat toen we binnenkwamen de Utrechtse master voor slechts 12 persoontjes zijn kunsten vertoonde. Tot 1 uur was het meer een kwestie van om je heen kijken, soms een move maken en af en toe verdwaasd naar Bong-Ra staren als er weer iets compleet ondansbaars uit de speakers kwam. Niet z’n beste set, beetje incoherent soms. Als het om 3 uur was gedraaid en het druk was geweest had ik er wellicht anders over gedacht!

Deformer: Oke, wtf was dit. Het waren drie gasten, waarvan één gozer door moest gaan voor iets wat op een MC leek. Slechtste MC ooit, serieus. Een beetje dingen brullen in een microfoon. Het leek wel een vismarkt waar toevallig breakcore doorheen dreunde.Het duurde ook even voordat ze echt op gang waren. Gelukkig was na een tijdje de muziek wel lekker, maar die MC kon wat mij betreft beter z’n mond houden en gewoon meedeinen op de muziek.

The DJ Producer: Kenker….Wat… Was…Dit… HARD. En geniaal. Deze gast weet hoe het moet, een goeie set opbouwen. Steeds dacht ik: nu zijn we op het hoogtepunt en dan hotseflotste hij er gewoon nog een klein dingetje bij waardoor het weer harder en zieker was. Perfect. Ben helemaal naar de klote gegaan op zijn set.

Thrasher: Ook deze man hoeft zich niet te schamen. Ik voelde me zeer kapot na The DJ Producer, dacht dat ik geen move meer kon maken, maar bij Thrasher wist ik er toch nog wat uit te persen. Deze set was heel anders dan die van de vorige gozert, maar zeker niet minder!

De volgende keer mag er wel weer iets meer reclame gemaakt worden voor het feestje. En als dat gewoon hetzelfde was: kom uit je donkere holen mensen! Er zijn dikke feestjes die met net iets meer publiek nog vetter zouden zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *