West Highland Way Dag 1

Vanmorgen bij de start in Milngavie bleek dat we niet de enigen waren die op het briljante idee waren gekomen de West Highland Way te lopen. Het was heerlijk weer en dat was een goed begin. Deze etappe vergde nog geen gekke inspanningen qua stijgen of dalen en dat was maar goed ook. Zo kunnen we even mooi inlopen. Om 12u kwamen we bij Glengoyne distillery langs. Daar heeft Claire de tour gedaan. Ik heb zelf helaas last van m’n rug en ribbenkast dus vond het prima even op een bankje in de zon te zitten. Daarna liepen we verder en rond 3:20 kwamen we al aan in Drymen. We verblijven in een prima bed & breakfast. Het dorpje zelf lijkt vooral te draaien bij gratie van de WHW, want het stikt er van de wandelaars. We hebben een lekker biertje gedronken en een hapje gegeten en zijn nu best wel moe……

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *